Reviews

Hieronder zie je aantal reviews die ouders hebben achter gelaten.

Het is voor ieder verschillende ervaring. Heb jij ook een mooi verhaal? Laat het me weten via het contactformulier

Gulay S.

Ik vond het meest fijne aan dat je mijn man met geen ervaring over het verschonen, bad doen en eten geven veel er bij betrok en met veel geduld hem hebt geholpen en uitgelegd.
Maar wat ik het belangrijkste vond is dat onze dochter rustig bij jou kon liggen terwijl mama even een dutje deed.

Ik raad je zeker aan en hoop je snel te zien bij onze 2e baby !

Ozlem K.

Fidan is mijn kraamverzorgster geweest in 2019. Ik twijfelde heel erg omdat ze tevens mijn beste vriendin is. Ze heeft zelf in mijn kraamweek haar knopje omgedraaid en gehandeld als een echte kraamverzorgende.

Ze deed wat ze moest doen met haar liefde erbij. Ik heb een onwijs mooie kraamtijd gehad. Ze heeft heel goed gezorgd voor ons. Ze is kalm en heeft goede adviezen. Ook het verwennen zat erin. Ze heeft zoveel kennis en liefde.

Ik voelde mij echt in watjes gelegd en kon voldoende mijn rust nemen.

Dus in het kort, zij is de BESTE KRAAMVERZORGENDE die ik alle toekomstige mama’s kan wensen.

Kayla B.

Zoek niet verder!!!

Fidan is de beste & liefste kraamhulp die je kan wensen!

Je word niet als een prinses maar als een koningin behandeld. Ik heb Fidan gekozen bij mijn beide kindjes. Zo lief en zorgzaam en heerlijke kraamtijd gehad.

We gaan je missen lieverd..!

Emine

Fidan is zelf een super leuke dame.

Ze staat er altijd klaar voor. Wij hebben fidan 2 keer meegemaakt en echt elke keer zo fijn. Fidan luistert precies na wat je wensen zijn en helpt je echt met alles. Ze is super zorgzaam.

Tugba Y.

Fidan is mijn kraamverzorgster geweest in 2018 & 2020. Het eerste wat mij opviel bij Fidan was dat ze enorm veel kennis heeft, mocht ze dan toevallig iets toch niet weten dan deed ze haar uiterst best om dat uit te zoeken voor ons. Ze is erg professioneel, gezellig, lief en grappig. Ze heeft zo enorm goed gezorgd voor mij en de kids dat ik haar tot de dag van vandaag nog steeds erg dankbaar ben. Ik heb zoveel geleerd van haar, zelfs nadat ze weg was bij ons mocht ik haar altijd nog bellen. Fidan doet haar werk met veel liefde en geduld. Erg dankbaar dat ik Fidan tweemaal heb mogen meemaken als mijn kraamverzorgster. 

Ik heb nog steeds contact met Fidan en ik weet dat ik haar altijd mag blijven vragen.

Maddy

Fidan is een super leuke en lieve kraamverzorgster die over veel kennis en ervaring beschikt. Ik heb mij nog nooit zo comfortabel bij een onbekend persoon gevoeld. Dankzij haar heb ik een hele fijne kraamtijd gehad. Ik raad Fidan bij iedereen aan!

Feyme

Ik ontmoette Fidan voordat mijn zoon werd geboren en begreep haar positieve energie.🐣  

Ze zorgde heel goed voor mij en ons gezin tijdens de bevalling en het kraamzorg.Je kunt op haar kennis en ervaring vertrouwen, want ze is de beste.💯🔝🥰 We zijn blij haar te kennen.💐

Bayrie Y.

Fidan was mijn kraamverzorgende in 2017 en 2019. Ik maakte me grote zorgen, maar ze zorgde zo goed voor me dat ze haar best deed met mijn kinderen en mij.

We werden ook vrienden.

Ik ben blij dat ik het heb gekozen en ik raad het mijn vrienden aan.

Meryem

Heerlijk kraamtijd gehad destijds 2016.

Heerlijke kraamtijd gehad mede dankzij kraamverzorgster Fidan🥰.

Hoefde niks tegen dr te zeggen,wat erg fijn was het toen. Veel nuttige tips gehad. Kortom was zeer tevreden!

Asli Y.

In zo een periode wil je een fijn, goed en vertrouwensgevoel krijgen. Die krijg je vanaf het begin tot het einde. Alle zorgen uit handen, je leert genoeg en zal met een fijn gevoel je baby na de kraamzorg verzorgen en opvoeden!

Je baby en jij zijn in goede handen bij Ela Kraamzorg!

Sadet Markova 

Bedankt voor alles lieve Fidan ❤️! Bedankt voor je geduld en hulp! Je was de juiste keuze voor kraamzorg in 2020. Ik had mij geen betere kraamzorg kunnen wensen ❤️ Mijn dank is groot! Jouw kennis en liefde waren voor mij goud waard!

Ik wens je succes! Een dikke knuffel.

Yonca A.

Beste kraamverzorgster ever!

Fidan is bij mij in 2017,2019 en mei 2023 geweest. Denk dat dit wel genoeg over haar zegt zo tevreden was ik. Ze is bij mijn zoontjes geweesg  en nu bij mijn 3e kindje (dochtertje).

Je voelt je echt op je gemak en mijn baby was zo rustig bij haar, ik kon tussendoor lekker uitrusten terwijl zij met de kids bezig was. Ze denkt met je mee ze is heel professioneel en lief

Kortom super tevreden en een top kraamweek gehad dankzij Fidan we gaan je enorm missen.

Anne K.

Fidan is een super goeie kraamverzorgster. Iemand die van aanpakken weet en veel informatie weet over haar vak. Ben super blij dat zij mijn kraamverzorgster is geweest.

Super bedankt nogmaals.

Faiza

Lieve Fidan,

Jij hebt ons enorm veel geholpen!  Mijn man die was heel onzeker en wist niet waar die beginnen moest maar jij zorgde ervoor. Jij liet me in de ochtend rusten en nam volledig me zorg over nadat ik wakker werd zorgde je voor me net als een zus dat ik optijd at en lekker kon douche. Je gaf mij veel tips en had er echt veel aan zelfs mijn papier werk hoefde ik niet naar om te kijken. Als ik ooit een 2de krijg ben jij de eerste die ik zal bellen. Je bent een topper!

Sevgi K.

Wat hebben wij een heerlijke kraamtijd gehad mede dankzij Fidan. Wat heeft ze goed voor ons gezorgd de hele week. Haar betrokkenheid, kennis, gezelligheid en al haar goede zorgen hebben gemaakt dat onze kraamtijd onvergetelijk was.

Fidan echt super bedankt voor alles!!

Zinnur B.

Na zeker een positieve ervaring voor de tweede x fidan als kraamverzorgster bij ons thuis mogen ontvangen! Zorg is proffesioneel warm en zeker liefdevol.

Ik raad kraamzorg ela iedereen aan.

Sefa C.

Beste kraamzorg in town! Vanaf het moment van eerste weeën tot het laatste moment is zij altijd betrokken geweest met alle tips en motivatie.  Zij stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en heeft mij een hele goede kraamweek laten beleven. Ik heb heeeel veel van haar geleerd en dankzij haar hebben we de eerste weken heel makkelijk ervaren.

Voor de volgende keren weten wij zeker wie we moeten bellen!!!

Gulsah G.

Lieve Fidan,

Zo lief, zo zorgzaam, zo veel kennis en altijd zo gezellig gehad met jou in mijn kraamtijd!

Mijn man en ik zijn zo blij dat wij  jou als kraamverzorgster hebben gekozen voor onze eerste kleine wonder in 2023! Wij hebben dankzij jou zo veel kennis en een leerzame periode gehad.

Jij hebt mij  o.a. ook door die moeilijk tijd meegesleurd.. hoop en motivatie gegeven.  Ik heb het zo zwaar gehad met BV en dankzij jou motivatie aan mij en je hulp geef ik na 6 maanden nog steeds borstvoeding! En dan ook nog een keizersnee gehad.

Ik blijf jou aanraden aan alle toekomstige mama’s!

Heel veel groetjes,
Gulsah

Annabel W.

Wat een geluk heb ik gehad met Fidan als kraamverzorgster! Ze kraamde bij de geboorte van ons tweede kindje. Ondanks dat ik alles al een keer had meegemaakt, heb ik zoveel nieuwe dingen van haar mogen leren.

Fidan luistert naar de wensen van een gezin, verzorgde heerlijke lunch, is grappig, heeft veel geduld en heeft alle tijd genomen om mij te begeleiden bij het geven van borstvoeding. Ze heeft veel kennis, geeft handige tips en heeft ook veel geduld om alles uit te leggen.

Zij heeft ervoor gezorgd dat ik mijn rust kon nemen tijdens de kraamweek en liet mij achter als een zelfverzekerde moeder die zonder pijn en met veel trots haar dochter kan voeden.

Bedankt lieve Fidan, dat je er was in deze bijzondere, kwetsbare en vooral hele mooie periode. Je bent goud waard! 💛