Reviews

Hieronder zie je aantal reviews die ouders hebben achter gelaten.

Het is voor ieder verschillende ervaring. Heb jij ook een mooi verhaal? Laat het me weten via het contactformulier

Gulay S.

Ik vond het meest fijne aan dat je mijn man met geen ervaring over het verschonen, bad doen en eten geven veel er bij betrok en met veel geduld hem hebt geholpen en uitgelegd.
Maar wat ik het belangrijkste vond is dat onze dochter rustig bij jou kon liggen terwijl mama even een dutje deed.

Ik raad je zeker aan en hoop je snel te zien bij onze 2e baby !

Ozlem K.

Fidan is mijn kraamverzorgster geweest in 2019. Ik twijfelde heel erg omdat ze tevens mijn beste vriendin is. Ze heeft zelf in mijn kraamweek haar knopje omgedraaid en gehandeld als een echte kraamverzorgende.

Ze deed wat ze moest doen met haar liefde erbij. Ik heb een onwijs mooie kraamtijd gehad. Ze heeft heel goed gezorgd voor ons. Ze is kalm en heeft goede adviezen. Ook het verwennen zat erin. Ze heeft zoveel kennis en liefde.

Ik voelde mij echt in watjes gelegd en kon voldoende mijn rust nemen.

Dus in het kort, zij is de BESTE KRAAMVERZORGENDE die ik alle toekomstige mama’s kan wensen.

Kayla B.

Zoek niet verder!!!

Fidan is de beste & liefste kraamhulp die je kan wensen!

Je word niet als een prinses maar als een koningin behandeld. Ik heb Fidan gekozen bij mijn beide kindjes. Zo lief en zorgzaam en heerlijke kraamtijd gehad.

We gaan je missen lieverd..!

Emine

Fidan is zelf een super leuke dame.

Ze staat er altijd klaar voor. Wij hebben fidan 2 keer meegemaakt en echt elke keer zo fijn. Fidan luistert precies na wat je wensen zijn en helpt je echt met alles. Ze is super zorgzaam.

Tugba Y

Fidan is mijn kraamverzorgster geweest in 2018 & 2020. Het eerste wat mij opviel bij Fidan was dat ze enorm veel kennis heeft, mocht ze dan toevallig iets toch niet weten dan deed ze haar uiterst best om dat uit te zoeken voor ons. Ze is erg professioneel, gezellig, lief en grappig. Ze heeft zo enorm goed gezorgd voor mij en de kids dat ik haar tot de dag van vandaag nog steeds erg dankbaar ben. Ik heb zoveel geleerd van haar, zelfs nadat ze weg was bij ons mocht ik haar altijd nog bellen. Fidan doet haar werk met veel liefde en geduld. Erg dankbaar dat ik Fidan tweemaal heb mogen meemaken als mijn kraamverzorgster. 

Ik heb nog steeds contact met Fidan en ik weet dat ik haar altijd mag blijven vragen.

Maddy

Fidan is een super leuke en lieve kraamverzorgster die over veel kennis en ervaring beschikt. Ik heb mij nog nooit zo comfortabel bij een onbekend persoon gevoeld. Dankzij haar heb ik een hele fijne kraamtijd gehad. Ik raad Fidan bij iedereen aan!

Feyme:

Ik ontmoette Fidan voordat mijn zoon werd geboren en begreep haar positieve energie.🐣  

Ze zorgde heel goed voor mij en ons gezin tijdens de bevalling en het kraamzorg.Je kunt op haar kennis en ervaring vertrouwen, want ze is de beste.💯🔝🥰 We zijn blij haar te kennen.💐

Bayrie Y

Fidan was mijn kraamverzorgende in 2017 en 2019. Ik maakte me grote zorgen, maar ze zorgde zo goed voor me dat ze haar best deed met mijn kinderen en mij.

We werden ook vrienden.

Ik ben blij dat ik het heb gekozen en ik raad het mijn vrienden aan.

Meryem

Heerlijk kraamtijd gehad destijds 2016.

Heerlijke kraamtijd gehad mede dankzij kraamverzorgster Fidan🥰.

Hoefde niks tegen dr te zeggen,wat erg fijn was het toen. Veel nuttige tips gehad. Kortom was zeer tevreden!

Asli Y

In zo een periode wil je een fijn, goed en vertrouwensgevoel krijgen. Die krijg je vanaf het begin tot het einde. Alle zorgen uit handen, je leert genoeg en zal met een fijn gevoel je baby na de kraamzorg verzorgen en opvoeden!

Je baby en jij zijn in goede handen bij Ela Kraamzorg!

Sadet Markova 

Bedankt voor alles lieve Fidan ❤️! Bedankt voor je geduld en hulp! Je was de juiste keuze voor kraamzorg in 2020. Ik had mij geen betere kraamzorg kunnen wensen ❤️ Mijn dank is groot! Jouw kennis en liefde waren voor mij goud waard!

Ik wens je succes! Een dikke knuffel.